Implementacija Odoo u AKD d.o.o.

Odoo i Uvid rješenja prepoznati kao strateška prednost

Marko Carević

Odoo i AKD

Agencija za komercijalnu djelatnost proizvodno, uslužno i trgovačko d.o.o. počinje implementaciju Odoo sustava v10 nakon provedenog natječaja gdje je tvrtka Uvid osvojila najveći broj bodova i kao ekonomski najpovoljnija ponuda izabrana ispred ostalih Odoo ERP implementatora.

AKD je tvrtka specijalizirana za proizvodnju dokumenata, pametnih kartica, visokozaštićenog tiska te implementaciju pratećih i cjelovitih IT rješenja. AKD je tehnološki vrhunski opremljena tvrtka koja promišljenom organizacijom i primjenom najsuvremenijih radnih procesa proizvodi niz proizvoda okupljenih u tri osnovna branda: AKD Dokumenti, AKD Kartice i AKD Zaštićeni tisak. Oni obuhvaćaju izradu osobnih dokumenata, pametnih kartica, visoko zaštićenih i komercijalnih tiskovina sa zaštitom od krivotvorenja i zloporabe, a posjeduje kapacitete i za komercijalni tisak namijenjen najširem tržištu, dizajn i grafičku pripremu.

Odoo text and image block

Čast je i zadovoljstvo dobiti priliku za implementaciju ovako zahtjevnog i složenog projekta s velikim ambicijama i vjerujemo da ćemo opravdati ukazano povjerenje. Projekt zahvaća cijeli proces u AKD i obuhvaća poslovna područja prodaje, distribucije, nabave, proizvodnje, skladišnog poslovanja, računovodstva i kontrolinga te ljudskih resursa. 

Produkcija je planirana za 01.01.2019.